Nedenfor kan du læse vores handelsbetingelser. Det er disse du godkender, ved ethvert køb på Infinite Grinds hjemmeside. Betingelserne er ufravigelige, og til enhver tid gældende, også i sager med PayPal eller andre private instanser.


§ 1 GENERELT

“Vi”, “vores”, “vor”, “Infinite Grind”, “Infinite-Grind”, “Infinitegrind.dk”, “Hjemmesiden” referer i disse handelsbetingelser til Infinitegrind.com, ejet af Daniel "Dingo" Kristensen. “du”, “dig, “dine”, “dit” referer til kunden, eller kunderne hos Dingomerch. En kunde defineres som den part der køber en ydelse eller et produkt af Dingomerch. “deres, dens, de” referer til en 3. part som udgangspunkt. Denne liste er ikke nødvendigvis udtømmende, og omend den for ovenstående er gældende, da må evt. udeladte termer tolkes på mest almindelig vis - i denne sammenhæng.

§ 2 KØBERS ACCEPT

Ved købet accepterer du at du har læst og forstået, samt er enig i vores handelsbetingelser, herunder bla. vores retur- og fragtbetingelser, og andre eventuelle juridiske dokumenter, der er gjort dig tilgængelig inden købet, offentliggjort af Infinite Grind. Din accept af disse dokumenter er ufravigelig. Du erklærer også at du føler dig tilstrækkeligt informeret jf. forbrugeraftalelovens kapitel 4, om oplysningspligt, om bla., men ikke begrænset til: virksomhedens navn, varens pris, en beskrivelse af varen, og øvrige væsentlige forhold.

§ 3 LEVERING

Din(e) vare(r) leveres med Postnord. Alle Ordre bliver sendt og leveret med PostNord og har 3-5 dages leveringstid. Så snart ordren er afsendt modtager kunden et tracking link via e-mail og sms. Vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 5 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere. Fragtprisen er 40 kr ved levering uden omdeling, men hvis du bestiller for 600 kr eller derover kan du opnå fri fragt og håndtering med omdeling i danmark. Vi leverer til det meste af verdenen. Det er dit ansvar at taste korrekte leveringsoplysninger ind.

§ 4 PRISER

Alle opgivne priser er inkl. moms og i danske kroner - medmindre andet klart er angivet. Jf. § 3 i disse betingelser er den først angivne pris ikke nødvendigvis inklusive evt. fragtomkostninger - disse vil dog blive dig klart oplyst inden din endelige betaling.

§ 5 KØBER

Hvis du er under 18 år, skal du til enhver tid, have tilladelse af din(e) forældre(r) eller værge(r) til at foretage købet hos Infinite Grind. Du står desuden indenfor de oplysninger du har givet os i forbindelse med købet, og deres rigtighed.

§ 6 KØBET

I betalings-fasen har du mulighed for at vælge mellem at betale med PayPal - eller med kreditkort. I begge tilfælde vil vi normalt trække pengene straks fra din konto - eller senest ved afsendelse. Vær iøvrigt opmærksom på, at du forpligter dig til at opgive korrekte oplysninger, og at Infinite Grind i ingen tilfælde, kan stilles til ansvar for ukorrekte oplysninger, eller misforståelser i betalingsmodulerne - medmindre andet specifikt måtte følge af gældende lov.

§ 7 FORBEHOLD

Infinite Grind tager forbehold for evt. fejl i oplyste priser eller rabatter på hjemmesiden. Ligeledes tager vi forbehold for fejl i lagerbeholdning, leveringsstatus, og lignende. I tilfælde af f.eks., men ikke nødvendigvis alene, en forkert oplyst pris, da gælder dansk rets regler om hvorvidt køber har måttet erkende at prisen ikke kunne være réel. Du bør som køber altid, i tilfælde hvor prisen umiddelbart kunne ligne en fejl, kontakte os og bekræfte hvorvidt der er tale om en fejl eller ej. 

§ 8 FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Du har, jf. dansk lov, 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret løber fra den dag du har modtaget varen. Det gælder for fortrydelsesretten at varen skal fremstå som ny, såfremt at du ønsker at returnere den. Fremstår din vare ikke som ny, da kan vi vurdere at der er sket en værdiforringelse, og dermed vil du kun modtage en delvis refundering. I tilfælde hvor vi vurderer produktet usælgeligt, da kan vi nægte en refundering - men vi vil tilbyde dig at få produktet tilbage (evt. kan du blive bedt om at blive betalt forsendelsesomkostninger hertil). Generelt gælder det at ønsker du at benytte din fortrydelsesret, da står du selv for at afholde fragtomkostningerne i forbindelse med at returnere varen til os - dette følger af forbrugeraftaleloven § 24 stk. 2.

Ligeledes har du, jf. dansk lov, 2 års reklamationsret. Ligesom for fortrydelsesretten gælder det at reklamationsretten alene begrænser sig til de rettigheder, som enhver gives af gældende dansk ret. Herunder gælder blandt andet, men ikke alene, regler om omvendt bevisbryde de første 6 måneder af et køb, mv.

For både fortrydelses- og reklamationsret gælder det, jf. dansk lov, at du har en pligt til at inspicere varer ved modtagelse, og envidere at visse typer af reklamationer og sager om brug af fortrydelsesretten kan afvises, såfremt at køberen på en eller anden måde, har misanvendt produktet. 

§ 9 PAYPAL

Som kunde kan du til enhver tid klage til PayPal - i tilfælde af at du føler at du har været udsat for svindel, eller at du ikke har modtaget den vare som du har købt. Som kunde underlægger du dig, og accepterer at alle tvister ved PayPal udelukkende afgøres efter dansk lov, og at den danske lovs suverænitet i ingen tilfælde kan sidestilles.

§ 10 RESPEKTIVE RETTIGHEDSHAVERE 

PayPal, MasterCard, VISA, Maestro, VISA Electron, og Dankort - er alle varemærker der ejes af deres respektive ejere. Yderligere - varemærker, eller ophavsretsbeskyttede navne, mærker, billeder, eller andet indhold - ikke ejet af Infinite Grind, tilhører ligeledes deres respektive ejere. Infinite Grind er ikke associeret med nogle af disse.

§ 11 ANSVARSFRASKRIVELSE 

Oplyste leveringstider, lagerbeholdninger, mv. kan alle, fra tid til anden, være upræcise - og der tages dermed forbehold for evt. sådanne fejl, såfremt disse f.eks. har force majuere som årsag. Generelt gælder det envidere at Infinite Grind er ansvarsfri, i det omfang loven tillader det, af fejl der opstår som følge af 3. parts fejl. 
 

§ 13 SÆLGER

Købet foretages hos Infinite Grind, som er ejet af Daniel "Dingo" Kristensen. Information om sælger er at finde herunder:

Infinite Grind, er ejet af Daniel "Dingo" Kristensen.

CVR: 40998160 - Glostervej 88, 2500 Valby.

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på dingobusiness69@gmail.com.

Tvister afgøres ved danske domstole, og efter dansk ret.